/ Lisa tipsar /

Research

Efter en diskussion med Lilz så har jag gjort lite research och kommit fram till lite information som kan vara väldigt användbar. Jag brukar nämligen köpa stallhjälp 30 dagar i taget, när dom är slut så köper jag 30 nya osv osv. Lily gör däremot inte så, hon köper 1 dag åt gången. Om hon tex köper 1 dag på måndag, så matas hennes hästar på måndag & tisdag. Sedan så köper hon 1 dag på onsdag så matas hennes hästar på onsdag & torsdag. Hon köper alltså stallhjälp varannan dag, 1 dags stallhjälp åt gången. 
 
Så ska vi leka med den tanken kan vi fastställa att 1 dags stallhjälp kostar 7sc.
30 dagar kostar då 210sc.
 
Jag betalar då 210sc för 30 dagar.
 
På en vecka betalar Lilz 21sc, eftersom det är ojämnt antal dagar på en vecka så blir det 28sc veckan efter, veckan efter det blir det 21sc igen osv osv.
Lilz betalar då varannan vecka 21 sc & varannan vecka 28 sc.
Det blir 98sc för 28 dagar.
 
Antingen så köper man en gång per månad för 210sc.
Eller varannan dag för 98sc per månad.
 
 
 
Det här är faktiskt riktigt skevt egentligen, men jag klagar inte haha. Är man aktiv & ordningsam så kan man med fördel göra den billigare varianten och köpa varannan dag, dock så passar det nog inte glömska människor (exempelvis mig) då man måste komma ihåg att köpa varannan dag också... ;) 
Har ni några tips på såna hära grejer som kan vara bra att veta? Kommentera gärna så kan vi hjälpa varandra med alla smarta trix! 
 
/ Mina hästar /

Dreamking 'Kungen'

Dreamking som han heter, som förövrigt är min tredje ponny (fjärde i ordningen), går under smeknamnet Kungen. Även fast jag haft honom så länge jag kan minnas så har jag inte levlat upp honom helt, har varit för lat helt enkelt. Kungen rider jag praktiskt taget aldrig på, tycker verkligen inte det är så kul att rida ponny om det inte är något event med ponnykrav. Vet faktiskt inte varför jag inte gillar att rida ponny, kanske är det för att jag tycker det går så sakta. Kungen är iaf väldigt söt, jag köpte honom faktiskt endast för att Emelie ville att vi skulle ha matchande hästar för vääldigt vääldigt längesedan, snäll som jag är så köpte jag honom för jag hade en j*kla massa cash på den tiden. 
Dreamking aka Kungen
/ Onsdagsuppdateringar /

Frejas Fluffiga Katter

Har ni sett denna veckas Onsdagsuppdatering? Om inte, så borde ni logga in på direktenoch kolla upp den. 
Själv har jag endast en hund & en katt, som jag inte haft nått intresse av att ha med mig. Så dom har bara fått legat i garderoben i flera år. Det där lät hur hemskt som helst hahah, men det är ju sant ;).
 
Dock tyckte jag dom nya katterna är urgulliga och skulle jag nån gång få för mig att köpa en ny katt så ska det definitivt bli en av de nya. Doom Claw var klart finast av dom alla, Star StableTeamet har verkligen lyckats få färgen att bli riktig verklighetstrogen. Sen att dom har lite olika priser har dom gjort bra, den "fulaste" är i detta fall billigast och den snyggaste (Doom Claw) är såklart dyrast.
Dock är jag inte intresserad av en katt nu, inte en hund/kaninen heller för den delen, men vi får väl se om jag ändrar mig och gör ett spontanköp. Kanske när jag har lite mer cash att jobba med.
 
Vilken av katterna tycker ni var finast? Kommentera! :)