/ Onsdagsuppdateringar / Random stuff /

Nya araben

Har ni sett den nya araben? Den som kom i Onsdagsuppdateringen i förrgår? Man kan inte annat än att älska den! Den är gaalet söt alltså, ska lätt köpa den när jag levlat klart Luke & Pärlan. Får ta mig i kragen och verkligen levla dom nu alltså, inte min starkaste sida om man säger så haha..
 
Har iallafall event med GA ikväll, blir väl lika roligt som alltid antar jag, ska hålla i två event också. Baklänges kurragömma eller vad det nu kallas, inte så påhittigt men ofta väldigt kul.
Har förrsten varit på över tio event denna månad, så jag kommer få rangen "erfaren ryttare" i klubben nu, ska verkligen se till att hålla detta nu & verkligen gå på minst tio event varje månad, det blir mitt lite för sena nyårslöfte ;).  
/ Mina hästar /

Midnightflower 'Blomman'

Midnightflower, eller Blomman som hon kallas, är en Jorvikisk Ponny som jag köpte någon gång efter Level 5. Jag hade dock en annan ponny innan Blomman som jag tyvärr sålde, vilket jag ångrar starkt nu i efterhand. Blomman är min enda full levlade ponny, så det är alltid hon som får vara med på ponnychampionatet ;). Star Stable har verkligen lyckats med den här hästen, alla färger är realistiska och den vita bläsen som går ner på mulen är riktigt söt! 
 
Midnightflower aka Blomman.
/ Random stuff /

Ny fresh header

Ny header på G, en tjej som är duktig på att photoshopa/redigera har ställt upp på att hjälpa mig haha, vill få den perfekt. Så gulligt av henne
 
Det kanske dröjer ett tag, men det kommer komma upp en ny, ha lite tålamod bara... ;)